Victòria del Club de Rugbi Sant Cugat davant del CNPN

L’equip de Ripol no aconsegueix emportar-se el punt bonus malgrat haver tingut el marcador a favor tot el partit.

A les 16.00h d’aquest passat dissabte s’ha jugat un dels partits de la cinquena jornada de lliga de DHB, una trobada entre el Club de Rugby Sant Cugat i el Club Natació Poble Nou. El partit ha acabat amb 29-15, sense bonificació per a cap equip.

El partit s’ha desenvolupat amb molta fluïdesa per part de tots dos equips i amb un joc molt centrat en els davanters. El Sancu, ha dominat en la primera part en les estàtiques, fent retrocedir amb escreix a l’equip barceloní, mentre que en la segona part del partit s’ha girat la truita i ha estat Poble Nou qui ha portat la veu sonant en aquestes fases de joc.

El marcador es va estrenar amb un primer assaig de Marc Aira, centre del Sancu, que va escapar a tot córrer pel costat dret del camp, i va acabar assajant deixant enrere als defensors. El partit va continuar desenvolupant-se amb normalitat a excepció de la transformació d’un cop de càstig per a cada equip. Complerts els 20 minuts de la primera part, Facundo Romano rep una pilota aèria a la zona de mig camp, i esquivant jugadors aconsegueix introduir-se dins de la 22 contrària, donant una passada a Guillermo De Pérez, que va finalitzar amb un assaig sota pals.

La primera part del partit va acabar amb l’expulsió temporal d’un jugador de cada equip per una petita disputa que van tenir al camp.

Amb l’arribada dels 10 primers minuts de la segona part, l’equip del Vallès va assajar després d’una llarga consecució de fases; acabant amb un sprint sota pals d’Àlex Rodríguez. Després dels tres primers assajos per al Sant Cugat, Rafael Nogales, centre de Poblenou, assajava després de desfer-se de diversos defensors del Sant Cugat. El quart assaig per a l’equip de Ripol va arribar de la mà de Felipe Brill, el mig melé va agafar una pilota perduda a terra després d’un ruck en la línia de 5 de Poblenou, i es va abalançar sobre la zona d’assaig.

El partit va finalitzar amb un assaig en l’última jugada per part de l’equip barceloní arrabassant així el punt de bonificació del Sant Cugat.

Ha estat una jornada en la qual s’ha emportat tot el protagonisme les davanteres de tots dos equips, però el que ha resultat definitiu ha estat la tres-quarts de Sant Cugat, que després de les llargues consecucions de fases prop dels rucks han sapigut gestionar espais i velocitat per a endinsar-se en la defensa de Poble Nou.

Destacar que aquest ha estat el partit número 150 en DHB de Josep Raya (Parets), jugador i capità del Sant Cugat.