Victoria ajustada del Sènior Masculí a Mallorca

El Rugby Sant Cugat aconsegueix fer-se amb la primera victòria després de la volta de Nadal.

El Sancu aixeca el cap respecte a la jornada anterior. Dissabte passat 30, els nostres nois van aconseguir tornar victoriosos de Balears després d’un partit molt ajustat. La diferència final de punts va ser de tan sols un (15-16), gràcies a un cop de càstig en el minut 75 de la mà de Nicolás Frigo.

El partit es va estrenar amb un drop al minut 2 per part de XV Barbarians. El primer i únic assaig dels nostres nois va arribar al minut 8 de la mà de Joan Ros. Amb la corresponent transformació de Mathis Bruyere. Aquest últim també va ser l’encarregat de pujar al marcador dos cops de càstig, deixant el lluminós amb un tretze per als nostres nois. L’equip local va tenir més sort i va aconseguir pujar al marcador dos assajos a més d’un drop i una transformació.

La primera part del partit es va desenvolupar en la seva major part dins del camp del Sant Cugat, i amb un joc amb molts canvis en la possessió de la pilota.

La segona meitat no va distar molt de la primera, tret que no va haver-hi moviment al marcador fins als últims minuts de la trobada quan un cop de càstig a favor dels nostres nois, Nico Frigo va obtenir 3 punts i finalment el Sancu es va emportar la victòria.

Després d’aquesta victòria, els nostres nois es mantenen sisens en la classificació i ja s’estan preparant per a la pròxima trobada.