JORNADA 1 LLIGA IBERDROLA

Dissabte passat, 11 de novembre, el sènior femení es va enfrontar a un fort i contundent CRAT, en un partit passat per aigua. L’enfrontament, en l’estadi universitari del campus Elviña, va acabar amb un resultat favorable per a l’equip gallec.

L’equip local va estrenar el marcador en el minut 19 de la primera part, amb una marca de la 3 ⁄ 4 gallega que va venir donada després d’una bona feina de la davantera d’aquestes. Poc després, en el minut 23, les visitants van aconseguir donar la volta al marcador i posar-se per davant amb un assaig de la davantera transformat per Zoe Bastide. Mancant a penes 5 minuts per a la mitja part, la jugadora del CRAT Ana Iglesias va sumar 3 punts al marcador local amb una patada a pals d’un cop de càstig. Seguidament, amb un bon joc de mans i sabent aprofitar les fallades defensives de les catalanes, l’equip local va aconseguir altres dos assajos posant el marcador al seu favor amb un 18-07.

A l’inici de la segona part, les gallegues continuaven marcant el ritme de joc i en el minut 2 van anotar una marca de la mà de Mariana Romero, la qual va ser transformada per la pateadora Ana Iglesias. Malgrat el favorable 25-07 per a les locals, les jugadores de Sant Cugat van començar a demostrar el seu joc i van dominar el partit bona part del segon temps. En l’últim minut van aconseguir sumar els últims punts del partit, amb un assaig de la davantera Carla Arca transformat, novament, per Zoe Bastide.

Finalmente, el marcador va quedar amb un favorable 25-14 per a l’equip local, que va presentar un bon joc de mans i una dura defensa.

Des del Sant Cugat femení, volem agrair a les jugadores del CRAT tant pel partit com pel tercer temps. Va ser un plaer jugar en Elviña.