Els nostres nois cauen a València contra el seu següent a la taula

Dura derrota de Sant Cugat (47-15) a la recuperació del partit ajornat de la 8a jornada de lliga.

El Rugbi Sant Cugat (M) cau a la vuitena jornada (ajornada) de la DHB enfront d’un València que ha demostrat una clara superioritat durant tota la trobada. Els nois de Ripol, es mantenen sisens a la classificació i per davant del RC València malgrat la derrota. El partit es va desenvolupar amb total normalitat i sense cap mena de problema.

La trobada va arrencar i va agafar al CRSC despistat. Abans del minut 10 de partit, l’equip local ja havia fet dos assajos (14-0). Finalment el Sancu, va aconseguir obrir el marcador després d’un encertat cop de càstig de Mathis Bruyère. El primer període va acabar amb un 26-3 per als valencians. La segona part va ser diferent a la primera. El València va seguir en la seva línia arribant a obtenir un avantatge de 37 punts. Però els nostres nois en un afany de donar la volta al lluminós, van estrènyer i van aconseguir assajar dues vegades.

A la pròxima trobada, els nostres nois es veuran les cares enfront del Tatami Rugbi, també en una trobada ajornada. El partit es durà a terme en les instal·lacions esportives de la Guinardera aquest dissabte a les 16h.