El Sènior Masculí cau a Alacant per 35 a 10

El Club de Rugbi Sant Cugat no aconsegueix la victòria després d’un partit molt físic a la Vila.

S’acaba l’eufòria de la setmana anterior per al Club de Rugbi Sant Cugat, que va aconseguir imposar-se enfront del Poble Nou. Els nois de Ripol es van desplaçar a Alacant diumenge passat 20 per a enfrontar-se al Club de Rugbi La Vila. Allí van tenir una trobada molt dura enfront del segon de la classificació que va acabar amb un 35 a 10 en el marcador.

El partit va començar amb un assaig en el primer minut de la trobada per part d’Agustín Pacheco, jugador de la Vila. I abans de complir-se els deu primers minuts de la trobada, La Vila estava ja transformant el seu tercer assaig. Per al Sant Cugat el marcador es va mantenir en 0 fins que en el 33 de partit Mathis Bruyere va colar entre els pals una transformació, anant-se’n així tots dos equips al descans amb un 21 a 3 en el lluminós.

La segona part no va ser molt diferent, el CR. La Vila va mantenir un ritme de joc molt ràpid en el joc obert avançant molts metres i una davantera molt dura i consistent. Dos van ser els assajos que es va emportar l’equip local en la segona part i un el Sant Cugat quan Joan Ros en el minut 71 va aconseguir la pilota i gràcies al seu assaig i la posterior transformació de Mathis van fer que pugés a 10 el comptador dels nostres nois.

El SantQ no va saber adaptar-se del tot al joc de l’equip local i els va portar a jugar en alguns moments a la desesperada. Malgrat això, els nostres nois van mantenir l’arpa característica en la defensa i un joc ràpid de mans que per desgràcia no va aconseguir acabar en més que un sol assaig.

Veurem com es desenvolupen aquestes festes i si el nostre primer equip masculí reprendrà la temporada carregats de regals per als seus seguidors. El pròxim partit que tindrà el SantQ serà en La Guinardera el dia 10 de gener contra el Tatami Rugbi Club.