El Rugby Sant Cugat guanya al Tatami (32-8)

El Rugby Sant Cugat es col·loca a la quarta posició de la taula i a un pas d’assegurar la plaça al play-off

El Sènior Masculí del Rugby Sant Cugat ha guanyat al Tatami R.C (32-8) aquest dissabte. Amb aquest partit, el Rugbi Sant Cugat ha recuperat totes les trobades ajornades. Gràcies a aquesta victòria, els nostres nois, sumen 4 punts i es col·loquen a la quarta posició de la classificació. El partit es va desenvolupar amb una primera part molt ajustada i amb una forta imposició per part del Sancu.

El partit va arrencar amb una primera part molt lluitada i dura. La grandària dels jugadors valencians, va tenir al Sancu contra les cordes durant la primera part. La defensa del Sant Cugat, utilitzant en molts casos parelles de placadors, va destruir físicament a l’estratègia del Tatami. El primer temps va acabar amb un 10-8 en el marcador, gràcies a un assaig d’Albert Grima.

Quan va arribar el segon temps, semblava que el Sancu havia canviat totalment la seva energia. Al començar, Nico Frigo va fer un assaig. La força amb la qual els nostres nois es van batre a la segona meitat va ser clarament destacable. En total van ser 4 els assajos que el Sancu va aconseguir anotar en aquesta segona meitat. D’altra banda, va mantenir la seva línia de punts intacta.

Amb aquesta victòria el Sancu es col·loca a la 4a posició i ja està preparant el pròxim i última trobada de la jornada regular. Els nostres nois s’enfronten aquest cap de setmana al Fènix de Saragossa en La Guinardera.