Ho han tornat a fer: 91-0

El femení del Sant Cugat, manté la seva ratxa en el que porten de temporada.

Les nostres noies vencen aquest cap de setmana al Pontevedra (91-0), recuperant així la 3a jornada que es va ajornar. Després d’aquesta contundent victòria, les nostres noies es mantenen al cap de la classificació i amb el somni, cada vegada més a prop, de pujar a Divisió d’Honor.

El partit va arrencar amb un assaig d’Andrea Moreno al primer minut de la trobada. Seguit per altres 6 assajos a la primera part, que van deixar el marcador en 43-0. A la volta del descans, el ritme d’anotació no es va reduir. El Sancu va arribar a anotar 8 assajos en la segona part.

Les anotadores de la trobada han estat: Martina Serra (3 assajos), Marta Valldeperes (1 assaig) Andrea Moreno (3 assajos), Sara Marín (1 assaig i 4 transformacions), Beatriz González (1 assaig), María Cid (1 assaig), Paula Nieto (1 assaig), Alexia Gascó (1 assaig), Emma Toscano ( assajos), María Soriano (1 assaig) i Ana María Iglesias (4 transformacions).

Les noies del Sancu rebran en la Guinardera al seu següent en la classificació, el Hortaleza. Aquesta trobada, decidirà qui s’emporta la primera posició en la taula.

Fotografia: @babitsch_