Victoria del Sènior masculí en el primer partit de la segona fase

El masculí del Club de Rugby Sant Cugat, aconsegueix guanyar el primer partit de la segona fase de la DHB. Els nois de Ripol han superat per 24-15 a un RC València molt dinàmic.

El dissabte, el XV del Sancu, va obtenir la difícil victòria en el primer partit de la volta de la DHB. Els nostres nois han aconseguit així retornar-li el dur cop que es van emportar a l’anada. El RC València, ha aconseguit demostrar que és un dels millors equips de la divisió gràcies a la seva fèrria defensa i la seva velocitat d’atac.

El partit va arrencar amb el marcador en contra per als nostres nois, però quan el col·legiat va marcar el final de la primera part, el Sancu ja li havia donat la volta al lluminós amb un 17-8. El ritme de joc de la segona part no ha distat molt de la primera quant a la intensitat de joc de tots dos equips. El RC València, amb una increïble pressió en defensa i el Sancu amb el seu increïble joc obert i velocitat de mans, ens han deixat un partit increïble per a tot seguidor d’aquest esport.

El pròxim partit, enfrontarà als nostres nois contra el CAU València.