VICTORIA CONTRA L’EIBAR

Dissabte passat, 9 de desembre, l’equip sènior femení es va enfrontar a un fort Eibar Rugbi Taldea, en un partit disputat que al final va acabar dominant el Sant Cugat. L’enfrontament a Unbe va acabar amb resultat de 12-25 a favor de l’equip català.

Bet Segarra va ser qui va obrir el marcador amb la primera marca a favor de l’equip visitant en el minut 17 de la primera part. Aquesta va ser transformada per Zoe Bastide, qui va aconseguir 6 punts més amb les puntades a pals de dos cops a favor en els minuts 23 i 33. Gairebé al final de la primera part, les santcugatenques van aconseguir un altre assaig i la seva transformació, de la mà de Martina Benito i Zoe Bastide. Així, en el descans, el marcador marcava un 0-20 a favor de les visitants.

L’inici de la segona part va ser molt igualat, l’Eibar va començar a presentar un atac molt més contundent i les catalanes van baixar la guàrdia en la defensa. És així com van venir els primers punts per a les eibarresas. Després de diverses fases de pick and go, la fitxatge Letele Lavea va aconseguir 5 punts i Adara Alfonso 2 més amb la transformació de la marca. En el minut 60, una bona jugada amb velocitat de l’equip de Sant Cugat va fer que Ana Harris aconseguís l’última marca per l’ala i els últims punts del partit per a l’equip visitant. I gairebé al final, en el minut 76, després de múltiples fases en vint-i-dues contrària les locals van tornar a marcar, deixant el marcador 12-25.

Durant el partit, el cansament i la intensitat del joc van fer que el Sant Cugat cometés diverses infraccions que es van penalitzar amb una targeta groga per a la jugadora Natalia Gomez en el minut 71 de la segona part.

Des del Sant Cugat femení, volem donar molts ànims i desitjar una ràpida recuperació a la jugadora Carmen Menacho, que va haver de ser atesa pels serveis mèdics a la meitat de la trobada deguda a una luxació.

També agrair a l’Eibar Rugbi Taldea pel partit, va ser un plaer jugar en *Unbe!