PARTIT AMB TARGETES I LESIONS

El passat dissabte Dia 23 de setembre de 2023, l’equip sènior A femení es va enfrontar a un fort Barça, en un partit molt intens, finalment dominat per les santcugatenques. L’enfrontament, al camp de Sitges, on les santcugatenques eren locals, va acabar amb un clar resultat a favor del Sant Cugat!

Laia Azorín (Sant Cugat) va estrenar el marcador en el minut 28 de la primera part, amb un assaig que venia de seguits intents a la 5 contrària sense encert.
La seguien, sumant punts al marcador Pau León (Barça) amb un xut a pals fruit d’un cop de càstig al minut 33. Les santcugatenques, ja a la segona part, van posar resistència a l’ofensiva amb els assajos de Carla Rodríguez (Chiqui), Alèxia Gascó, Linda López, Marina Garcia, Carla Arca, i les transformacions de la mà de Lucia Moya.

Durant el partit, la intensitat i l’agressivitat en el joc, van fer que ambdós equips cometessin diverses infraccions que es van penalitzar amb una targeta groga per la jugadora Alysha Stone (Sant Cugat) en el minut 25 de la primera part, una altra per la jugadora Ariadna Antonio (Barça) en el minut 28 de la primera part i per últim una targeta groga a la segona part per Amanda Villa (Barça) per placatge perillós

Va ser un partit molt interessant en el qual les jugadores del Barça van plantar cara demostrant una dura defensa, així com un atac obert que dificultava molt a les santcugatenques la seva defensa. No obstant això, el bon joc i la perseverança van fer decantar el marcador per les de Sant Cugat amb un impactant 34-3.

Des del Sant Cugat, volem donar molts ànims a les jugadores Sara Rodríguez (Barça) i Carla Rodríguez, “Chiqui” (Sant Cugat), que es van lesionar una a la primera part i l’altre a la segona, així com agrair a @avrfcbfem.rugbi el partit tan intens que vam jugar. Va ser un plaer rebre-us a Sitges, la nostra casa temporal.