JORNADA 5 i 5

Jornada número 5 en la que el nostre sènior visitava la Marbella per enfrontar-se al Poblenou, rival directe per accedir als primers llocs de la taula.

Els nostres nois van començar forts amb un primer assaig al minut 2 de partit gràcies a una bona combinació dels nostres tres quarts que va acabar culminat amb un assaig a la banda per Guillem de Perez. Tot i així els de la ciutat comtal no posarien les coses gens senzilles i després de diversos intents van acabar convertint dos cops de càstig així com un assaig en els següents 30 minuts de partit, col·locant-se d’aquesta forma per davant del marcador.
Abans del final del primer temps, els de Martín Garcia aconseguien anotar un altre assaig a l’última jugada de la primera part, deixant el marcador 11 a 12 a favor dels nostres guerrers.

A la segona part la dinàmica va canviar força; la potència esquinçadora dels davanters així com la precisa coordinació de tots els nois dins del camp, van saber demostrar la més que excel·lent preparació tant físicament com mental que tan dur treballen des de l’any passat. Anotant 5 assajos als segons 40 minuts i deixant el marcador 21 a 36 a favor dels de la Guinardera. Ens portem 5 punts importants i lluitats en un camp complicat apropant-nos més al nostre objectiu.