Es trenca la ratxa del Sènior femení després d’un dur partit davant BUC

Malgrat haver tingut el marcador a favor la totalitat de la trobada, el BUC va aconseguir la victòria en els últims minuts del partit.

El dissabte passat, les nostres noies no van aconseguir augmentar la seva ratxa de victòries. El BUC va aconseguir imposar-se (15-18) als últims instants del partit, sent així aquesta la primera derrota de la temporada.

El partit es va mantenir molt ajustat i cap equip cedia. Una primera part poc dinàmica i amb una gran quantitat de cops de càstig va deixar un 7-6 en el marcador quan arribava el mig temps. La segona part, va arrencar amb un assaig per part de Beatriz González poc després de reiniciar-se el partit. Seguint la tònica de la primera part, la fèrria i ofensiva defensa Sancu va acabar suposant que la col·legiada fos molt estricta amb la línia de fora de joc, i l’encertat peu de la “pateadora” del BUC va acabar inclinant la balança.

Ha estat un partit molt dur físicament on el percentatge més gran de possessió se l’emporta el BUC. La setmana vinent el nostre Sènior Femení s’enfrontarà a  El Salvador, en l’última jornada de la lliga regular.

Fotografía: @fotografiarugby