El Sub16 B participa en el Grup Promoció del Torneig Nacional Sub16 celebrat a Valladolid el cap de setmana de l’11 i 12 de Maig.

Un total de 23 clubs van participar en aquest Torneig on la majoria eren equips A de diferents clubs d’Espanya. La jornada de dissabte comença amb un partit molt disputat amb Aparejadores Rugby de Burgos, comença amb una marca el Sant Cugat als 6 minuts de joc, però de seguida els de Burgos empaten el resultat; segueix el joc sense un clar dominador però, els Aparejadores finalitzen la darrera jugada del primer temps amb un altre marca, deixant el marcador amb un 5 a 14. Segueix la segona part amb la mateixa tònica, no hi ha un clar dominador, però van passant els minuts i cap dels dos equips treu profit del seu joc fins tot just la darrera jugada del partit, que Sant Cugat fa una marca que no passa a pals, deixant el resultat en un 10 a 14 a favor dels burgalesos.
El segon partit de dissabte és amb el C.R. Majadahonda B, en aquest cas la superioritat dels de Sant Cugat es veu des del primer minut amb una marca, segueix tot el partit amb un clar domini dels vallesans que acaba amb un resultat de 0 a 31 a favor dels jugadors i jugadores de Jason Daniels.
Una derrota en el primer partit i la victòria en el segon ens envia directes a disputar la plaça 9a a 16a de la Copa de Plata; el tercer partit de la jornada és una altra vegada amb un equip A, ara ens toca el U.R. Almeria, comença el partit amb un clar domini dels catalans que posen un 0 a 5 al marcador al minut 3 de joc, però l’Almeria fa una marca transformada de seguida i deixa el resultat de 7 a 5 fins al final del primer temps després de fallar l’equip andalús un cop de càstig a pals. Continua la segona part del partit igual que s’ha acabat la primera, els dos equips combinant atac i defensa fins que al minut 22 de joc els de Sant Cugat fan un altre marca deixant el marcador en un 7 a 10 que continuarà fins al final del partit.
Diumenge 12 comença el dia amb un partit molt matiner, el nostre Sub16 B salta al camp a les 10h amb VRAC B, juguem al nou camp de gespa artificial de Pepe Rojo i ho fem amb un dels clubs locals. El VRAC ataca des de l’inici sense descans i el seu joc té el primer fruit al minut 5 amb una marca no transformada; segueix el joc però ara qui ataca és Sant Cugat i amb un cop de càstig transformat redueixen distancia al marcador que queda en un 5 a 3 fins al descans. Segueix el partit amb tot el joc disputant-se al camp de VRAC fins que al minut 18 un altre marca, ara si transformada, deixa el marcador amb un 5 a 10 que continuarà fins al final del partit amb victòria del Sant Cugat.
El darrer partit de l’equip de la jornada i del torneig és amb CAU València, en joc el 9è i 10è lloc de la classificació de la Copa de Plata; seguim al camp de gespa artificial i els dos equips lluiten sense parar, ara ataquen els catalans, ara ho fan els valencians; els minuts passen i el marcador segueix 0 a 0 fins que en una jugada que comença en una touch a favor de Sant Cugat guanyada, un ruck i un xut que envia la pilota a la zona de marca, els vallesans posen el 7 a 0 a favor seu i amb aquest resultat s’arriba al descans. Continua el partit amb domini de CAU que al cap de dos minuts fa la seva primera marca transformada i posa el marcador amb un 7 a 7; ataca Sant Cugat, però els catalans tenen més encert i al cap de 10 minuts transformen un cop de càstig que deixa el marcador en 10 a 7. Falten poc més de 2 minuts pel final i els valencians ataquen sense parar, saben que en aquesta jugada els hi va el partit i en la darrera jugada amb un pick & go aconsegueix la seva segona marca i posen un resultat final de 10 a 12 en el marcador, se’n porten la 9a plaça de la Copa de Plata i deixen al Sant Cugat en el lloc 10è de 23 clubs d’Espanya, moltes felicitats a tots els jugadors i jugadores per aquesta magnífica temporada.