Crònica del partit del femení contra Gòtics

Os deixem la crònica del nostre senior femení del partit passat! Seguim lluitant👏🏻💪🏻

CR SANT CUGAT 22(b) – 24 GÒTICS RC

Novament el Sant Cugat es presentava a un partit amb menys jugadores de les necessàries per fer un “XV” titular, i novament era el primer en anotar.

L’arriere local Sara Buetas sorprenia el Gòtics al minut 11 per posar un 5 a 0 que duraria poc, doncs abans del quart d’hora Gara Acedo empatava el matx. Les locals van fer una demostració impressionant de joc i voluntat durant tot el partit, avançant-se altra vegada a la mitja hora amb un assaig de Cristina Garcia. Prèvia marxa a vestidors, però, Paulina Mastroiacobo empatava a La Guinardera.

La segona meitat van ser figues d’un altre paner, doncs el Gòtics, que durant la primera part havia vist dues targetes grogues, va saber treure profit de la superioritat numèrica per anotar dos tries transformats als minuts 47 i 54 (d’Uliana Musokhranova i un altre de Mastroiacobo) per escapar-se fins el 10 a 22. Una nova expulsió temporal va costar a les barcelonines jugar els darrers deu minuts amb 14 noies, un fet que va esperonar el Sant Cugat, que a punt va quedar-se de la remuntada amb els assajos d’Elisabet Segarra i Maia Caroline. Una transformació, però, va deixar les noies d’Arturo Trenzano amb la mel als llavis.

Gràcies @rugby.cat per la crònica i Gòtics Rugby Club (Fan Page Oficial) pel magnífic partit d’aquest darrer dissabte