PÀGINA OFICIAL DEL
CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

Patrocinadors

BDO compta amb més de 50 anys de trajectòria, una presència consolidada a 162 països i més de 73.854 professionals que converteixen BDO en una de les firmes líders de serveis professionals a Espanya i als mercats internacionals. A Espanya, més de 1000 professionals i socis formen part de BDO oferint serveis d’auditoria, consultoria, advocats i serveis d’externalització.

 


Solventis és un grup financer independent fundat l’any 2002 per un equip de professionals procedents de diferents àrees de banca i inversió.

Representa un nou concepte en quant a serveis financers, sostenint-se en aquests quatre pilars bàsics: Agilitat, Especialització, Compromís i Independència.

 


 

 

Global Racing Oil –GRO–, es una marca de lubricantes y productos de mantenimiento para la automoción en general lanzada al mercado en el año 2000 por COGELSA, COMPAÑÍA GENERAL DE LUBRICANTES, SA. La Compañía tiene su sede en Sant Andreu de la Barca, cuenta con capital y recursos propios y 100 años de experiencia en el mundo de los lubricantes y grasas, fabricando más de 3.000 referencias al año, apoyados por un laboratorio de I+D en constante evolución para la elaboración de nuevos productos.

 


 

Aneu a la barra d'eines