Comunicado sobre el partido del senior femenino contra Eibar Rugby Taldea

COMUNICAT

Estimats socis/as i simpatitzants,

Com coneixeu a conseqüència d’una resolució del Comitè d’Apel·lació de la Federació Espanyola de Rugbi de data d’ahir se’ns obliga a jugar el partit que la pròpia Federació a través del seu Comitè de Disciplina ens havia donat per guanyat contra el Rugbi Poble Nou de la DHB Masculina.

Hem fet arribar a la Federació la nostra postura sobre aquest tema entenent que:

a. La resolució és contrària als principis establerts pel Consell de Rugbi World Cup, el Comitè Executiu de World Rugbi i el Comitè Organitzador de France 2023 al costat de International Rugbi Players per al benestar i seguretat del jugador, que entre altres premisses sosté que tots els equips tindran almenys cinc dies de preparació per a tots els partits.

b. La resolució estén la primera volta de la lliga més enllà dels terminis que la pròpia Federació de Rugbi s’havia marcat per a jugar els partits de la primera volta

c. La resolució incompleix la seva pròpia normativa sobre partits COVID, per la qual es declaraven perduts els partits a aquells clubs que haguessin ajornat sinó quedaven dates disponibles per a jugar.

d. Les limitacions que les nostres instal·lacions ens imposa l’ajuntament fa molt difícil jugar el partit

Per tot l’anterior, hem procedit a l’estudi de tots els recursos que se’ns permetin per a revocar la resolució esmentada.

Això no obstant, basat en el nostre esperit com a Club i sobretot la voluntat de jugar i guanyar els partits en el camp i no en els despatxos, si al final s’han de jugar el partits ho farem igual amb la plena convicció en la victòria que caracteritza a tots els nostres equips i, en aquest cas, al sènior masculí que està realitzant una magnifica temporada per a aconseguir el nostre anhelat assalt a l’elit del rugbi nacional.

Per tot això, us demanem el vostre suport per a aquests 2 partits que queden demà dissabte contra Gotics en la Foixarda i probablement la setmana que ve contra Poble Nou en La Guinardera perquè tots junts tirem endavant aquest compromís que és el de tots.

Força Sancu!
Un cop Sancu!
Sempre Sancu

 

Emilio Gutierrez Brusés
President

 

Sant Cugat del Vallès, a 4 de febrer de 2022

 

NOTA DE PRENSA

En relación con el partido suspendido el pasado sábado 27 de noviembre de 2021 entre el Club de Rugby Sant Cugat y el Eibar Rugby Taldea, desde nuestro Club queremos realizar la siguiente declaración:

  1. Hasta que la Federación Española de Rugby (FER) a través de su Comité de Disciplina no lo decida en expediente abierto al efecto, el partido está suspendido, no se ha dado por perdido a nadie.
  2. Este mismo lunes hemos enviado una carta al Eibar Rugby Taldea disculpándonos por lo acontecido y ofreciéndonos a celebrar el partido en la fecha que les sea conveniente.
  3. De igual modo, es comunicado a la FER lo acontecido y nos hemos puesto a su disposición para poder celebrar el partido lo antes posible asumiendo la responsabilidad que nos corresponda. 
  4. Que todas las ambulancias necesarias para nuestros partidos como local de la División de Honor Liga Iberdrola hasta el mes de abril estaban pedidas desde el 21 de septiembre de 2021.
  5. Que, lamentablemente, la ambulancia del sábado por la mañana no se presentó por circunstancias que estamos investigando y que fueron ajenas al proveedor del servicio, por lo que tuvimos que solicitar una nueva en ese mismo momento.
  6. Que dicha nueva petición fue atendida con profesionalidad por parte de Serviall Assistance.
  7. Que en ningún caso lo acontecido es responsabilidad de Serviall Assistance y su colaborador Group Excellence, cuyos profesionales mostraron en todo momento una disponibilidad e intención de ayuda más allá de lo exigible.
  8. Rogamos a todos los medios que hayan podido dar a entender algún problema con el servicio garantizado por Serviall Assistance publiquen esta nota reiterando la exquisita disponibilidad y ayuda que los profesionales de la ambulancia nos brindaron por la mañana. 

 

Sant Cugat del Vallès, a 2 de diciembre de 2021