L’èxit de la VI edició del Torneig Jon Reca

L’esperat Torneig ha arribat a la seva fi, i només tenim paraules d’agraïment. Un dia ple de rugby on els més menuts i menudes van poder gaudir i aprendre compartint aquest meravellós esport.

Més de 600 nens i nenes, 51 equips dividits en 4 categories, més de 100 voluntaris/es, 10 clubs d’arreu Espanya, 28 col·laboradors… es van reunir dissabte passat per celebrar la festa del rugby i brindar homenatge a un dels grans tècnics del rugby; Jon Reca.

 

El dia va acompanyar la jornada, l’ambient que es respirava a la Guinardera era increïble. Carpes amb els diferents patrocinadors, bosses plenes d’obsequis pels participants, famílies animant i ajudant a l’organització del Torneig…

El nostre S18 va posar una botiga de joguines per recaptar diners per la seva gira i també van sortejar un pernil!

El nostre sènior masculí també va participar encarregant-se de la botiga de marxandatge del club.

Jugadors i jugadores entrenant als més menuts, fent d’àrbitres, inclús el nostre president va agafar un xiulet per arbitrar els diferents partits!

En definitiva es podia observar en viu la definició exacte de treball en equip.

 

Enhorabona als guanyadors del Torneig:

Sub 6: Cau
Sub 8:

  • Promoció: U.E.Santboiana
  • Rendiment: CRSC

Sub 10: UES

Sub 12:

  • Promoció UES
  • Rendiment UES

Des del següent enllaç podreu veure els diferents resultats: http://jonreca.rugbysantcugat.com/partits/

 

Especial agaïment a :

BDO, Solventis, SMP, Alertis Broker, Color Center, Hiunday, GRO, Renovo, Quiropractic Remedy Center, Ajuntament de Sant Cugat, Sant Cugat Creix, Peras del Rincón de Soto, Peusek, Bimbo, Coca Cola Iberian Partners, Damm, Veri, Aneto, Grup La Granja, Sport & English, Powerade, Galletas Birba, La Piara, BIC World, Degustabox, Haribo, Dibar Café, Frit Ravich, Copo Cuina, Havanna, Airolo Catering, Urbs Design, Xavier Mor, Donnetes i Takis