LEWIS WILLIAMS SERÀ EL DIRECTOR TÈCNIC I PRIMER ENTRENADOR SÈNIOR

SANT CUGAT, 9 DE MAIG DE 2018: El maorí Lewis Williams serà el proper Director Tècnic i Primer Entrenador Sènior del Club de Rugby Sant Cugat per a les properes temporades.

Originari de Wellington, Nova Zelanda, Lewis Williams (57) ha estat entrenador de la Unió Esportiva Santboiana durant 6 temporades, amb una interrupció d’una temporada amb el Tui Toa Collegue. Abans va ser Director Tècnic i Primer Entrenador del Silvestorm el Salvador. Acumula més de 17 anys d’experiència com a entrenador de rugby tant a Espanya (Divisió d’Honor i European Cup) com a Nova Zelanda, on va a arribar a ser seleccionador sub-17 dels famosos All Blacks durant 4 anys mentre dirigia l’equip de la regió de Manawatu. En el seu palmarès acumula 2 campionats de Divisió d´Honor, 3 copes del Rei i 4 Super Copes d’Espanya.

Al Club de Rugby Sant Cugat. Williams arriba amb el repte de suplir la marxa del Arturo Trenzano, qui després de portar la responsabilitat del desenvolupament dels equips de competició (S14 a Sènior) els darrers 5 anys ha demanat poder descansar, i en Luis Soares, qui després de 7 temporades entrenant diferents categories ha decidit deixar de fer-ho. Amb Trenzano i Soares, el Club ha consolidat un domini català en categories inferiors, així com ha estat a tocar la divisió d’honor Sènior en dues ocasions sota la responsabilitat directe de Jordi Justícia i Leo Pereira respectivament.

En Lewis Williams arriba amb l’objectiu de consolidar un bloc Sènior molt jove, millorant els percentatges de retenció dels joves que pujant des de la base, i generant una dinàmica que permeti treballar amb un grup Sènior més ampli i competitiu. Els amplis coneixements del Lewis han de permetre que el Club millori esportivament i organitzativament de cara a que tots el jugadors puguin gaudir al màxim del rugby i es pugui somiar en fites esportives superiors com a conseqüència de la feina ben feta.

La signatura del Acord entre en Lewis Williams i Emilio Gutiérrez, President del Club de Rugby Sant Cugat, serà el dijous 10/5 a les 11 am a les oficines de BDO Barcelona