El sènior masculí començarà la temporada 2019-2020 el dilluns 19 amb el primer entrenament.

Un cop confirmada la renovació de Lewis Williams per una temporada més, la incorporació de David Mallén com a segon entrenador i David Suarez com a preparador físic i amb la continuació de Manu Cantelli com a entrenador de davanters, tot està preparat per començar a treballar aquest dilluns 19 a les 19h30 a La Guinardera.

Amb més de 70 jugadors disponibles, entre els quals es troben la majoria dels Sub18 que la temporada passada van aconseguir el Campionat d’Espanya de la categoria, en Lewis Williams, amb el seu equip tècnic, començarà a treballar per preparar el primer partir de lliga del 14 de setembre a les 17h a Quatre Carreres amb C.P. Les Abelles.

L’equip tècnic te preparat una pretemporada molt intensa, amb entrenaments dilluns, dimarts i dijous a les 19h30. El dissabte 24 hi ha previst una jornada de treball a la platja de Castelldefels amb dinar en un restaurant de la zona. Els jugadors tindran els seus primers partits de preparació els dissabtes 31 d’agost i 7 de setembre abans de començar la lliga de Divisió d’Honor B en el Grup B, que aquesta temporada compta amb els següents equips.


BUC Barcelona

CAU Valencia

C.N. Poble Nou

C.P. Les Abelles

C.R. La Vila

C.R. Sant Cugat

Fénix R.C

L’Hospitalet R.C.

R.C. Valencia

Tatami R.C.

XV Babarians

XV Murcia


Una temporada 2019-2020 pel primer equip del Club amb 22 jornades que finalitzen el cap de setmana del 21-22 de març per donar pas a la fase final d’ascens a Divisió d’Honor on participaran els 2 primers equips classificats de cadascun dels 3 grups i els 2 millors 3 tercers classificats per completar els 8 equips que es disputen una plaça d’ascens directe i una segona plaça a disputar amb el penúltim classificat de la Divisió d’Honor.

Per una altra banda, el segon equip del Club, participarà en la Fase Prèvia de la Divisió d’Honor Catalana Vueling en el Grup A amb sis equips més; F.C. Barcelona Blau, Cocodrils R.C.C., C.R.C. Terrassa, Manresa R.C., Sabadell R.C. i Químic E.R. en sis jornades a una volta, entre el cap de setmana del 28-29 de setembre i el de 23-24 de Novembre per decidir els dotze integrants de la Divisió d’Honor Catalana Vueling entre els tres grups en competició. El primer partit del segon equip del Club serà amb F.C. Barcelona Blau el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre a La Guinardera.

 

Contacte premsa CRSC: comunicacio@santcugat.com      https://rugbysantcugat.com/