El Club de Rugby Sant Cugat estrena equipacions

Després d’un llarg procés d’anàlisi d’alternatives el Club ha optat per a llançar una marca pròpia, «CRSC«, conjuntament amb Divary, una empresa tèxtil de proximitat.
El blanc recupera un paper important a la segona equipació, mentre que el tradicional vermell acompanya el blau a les franges horitzontals. Pel que fa a la primera equipació, es mantenen les tradicionals franges blanc-i-negres sobre un fons blau, que agafa més protagonisme.
Com a novetat, els equips de l’Escola tindran samarretes reversibles.
Les equipacions les lluiran les nostres jugadores i jugadors de totes les categories a les competicions. Un any més ens acompanyen com a Patrocinadors l’Ajuntament de Sant Cugat, Sant Cugat Creix, BDO EspañaSolventis, Alertis Brok, Global Racing Oil i s’afegeixen al projecte Color Center, Hyundai Solmacar Motor, SMP, Quiropràctic Remedy Centers i Renovo Rehabilitacions i Reformes. Addicionalment aquest any comptem amb la col·laboració de Bernat de Pablo, Quiropràctic Remedy, Núria Llata Dietista-Nutricionista, Fisiocugat, Renfe i Autocars Franquesa. Agraïm a tots el recolzament i desitgem que ens portin molts èxits a la temporada 2019-2020 que ara comença.
Contacte premsa CRSC: comunicacio@santcugat.com https://rugbysantcugat.com/