El Sant Cugat agafa per les banyes al Getxo a la seva casa

Les noies del Sant Cugat s’emporten la primera victòria d’aquesta temporada fora de casa.

Segona victòria de la temporada per a les nostres noies en un partit molt marcat pels canvis de pilota en els equips i un txirimiri basc que no ha permès un joc constant i obert. Tots dos equips han demostrat la qualitat de la seva maquinària pesant tant en atac com en defensa i la punteria per a afusellar els espais dels seus tres quarts. Ha estat una trobada molt neta i sense baixes notables.

La primera part de la trobada va arrencar amb un Sant Cugat dominant des del primer moment. Una defensa fèrria ha fet que les nostres noies aconseguissin frenar i causar errors als atacs del conjunt basc. El primer assaig del partit va arribar de la mà de Maria Soriano (Cau). Sobre el minut 5 de partit, un cop de càstig a la 22 de Getxo, ha provocat que una consecució de fases llançades acabés en assaig per a les blanc i negres.

El segon assaig del Sant Cugat va ser exactament igual que el primer, però aquesta vegada a les mans de Carla Arca, al minut 14. Tots dos assajos transformats per la número 10, Ani Iglesias. Per part de l’equip euskaldun, s’en van anar al mig temps amb un sol assaig sense transformar. Complets els 40 minuts el marcador estava 5-14.

A la segona meitat, Getxo va enfortir la seva estructura de joc pujant una marxa, provocant que les seves jugadores fessin reaccionar a un Sant Cugat que va sortir adormit en els primers minuts del segon assalt. Una vegada passat el primer 1/4 d’hora de la segona part, un servei de touch seguit d’un maul ha donat al «Sancu» l’únic assaig de la segona meitat per part d’Alba Albarellos. Després d’una exhibició defensiva del Sant Cugat sent dos menys en el camp, el partit ha acabat amb un 5-21 en el marcador.

Segona victòria aquesta temporada per a les nostres noies, deixant-les a la part alta de la classificació. El Sancu s’enfrontarà al Pontevedra R.C el dia 24/01 a la pròxima trobada en la Guinardera.