PÀGINA OFICIAL DEL
CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

IV Campus de Pretemporada

Benvolguts/des

Aquest any mantenim l’aposta del Campus de setembre, i ja ens trobem en la 4a edició. Seguim oferint una oportunitat única per els jugadors que vulguin preparar-se per la temporada 2018-2019 i per aquells que volen conèixer l’esport i acabar de decidir-se per començar el curs. Es tracta d’una PRETEMPORADA força completa a nivell físic per preparar els jugadors des del primer moment de la temporada, a demés de fer una preparació de prevenció de lesions. Tot això sumat a una preparació tècnica d’excel·lència per a jugadors que vulguin polir les seves habilitats amb jugadors experimentats de Divisió d’honor B i entrenadors de gran nivell del Club.

 

Aquest campus tindrà una durada d’una setmana, del Dilluns 3 de Setembre al Divendres 7, ambdós inclosos.

L’horari d’aquest serà de 9:00 a 13:30 opció matí, o de 9:00 a 17:00 opció tarda (dinar inclòs). Els preus son de 100€ i 130€ respectivament. Com sempre, oferim servei acollida gratuït per tots aquells que ho vulguin a partir de les 8:30. Trobareu tota la informació al dossier del campus.

Les inscripcions hauran de realitzar-se durant el mes d’Agost fins el dia 30 com a data límit i fent servir el següent formulari d’inscipció.

Gràcies per la vostra complicitat i confiança.

Atentament,

Albert Casorrán (Caso)
Coordinador escola CRSC
Coordinador campus CRSC
Telèfon: 620 370 252
Correu electrònic:
acasorran@santcugat.com

Aneu a la barra d'eines