PÀGINA OFICIAL DEL
CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

Escola

L’escola del Club de Rugby Sant Cugat, té una historia relativament curta, però recentment molt potent, amb molta projecció i molt valorada.

Ens trobem en una situació força privilegiada, competint entre els millors d’Espanya i amb moltes experiències a França que ens permeten augmentar el nostre nivell.

Per altra banda, mantenim la nostra filosofia d’educar, formar i entrenar. Per generar un procés molt més complet en qualsevol nen/a que vingui al nostre club i no surti només sent un jugador de rugby, si no que surti molt més complet i en cas de fer camí amb el rugby, lo més format possible.

Treballem amb tots i per a tots, adaptant al nivell i situació de cadascú I utilitzant la competició com un mètode formatiu, sempre dins d’un marc de valors imprescindible.

A nivell tècnic, seguim apostant per entrenadors de la casa, combinant joventut amb veterania, però ben formats i en constant formació i amb una excel·lent relació entre tots nosaltres que ens permet potenciar el rendiment de cada contacte que vivim.

Ezequiel Biagini
Director Escola de rugby CRSC
Telèfon: 676 466 350
Correu electrònic: eze@santcugat.com

 

Aneu a la barra d'eines